Mad til 2 dage på 25 min (inkl indkøbsliste)

Mit bedste råd til at få læst mere!

Ingen af os har tid eller overskud til at læse alt det, vi egentlig gerne ville. Lets face it, nogle gange trækker Netflix bare mere. Og når den kære læselyst så rammer, kan det være endnu sværere så at finde ud af, hvad søren man skal læse.

Mit bedste råd til at få læst mere er, at lave en liste med bøger, titler, forfattere eller emner, der interesserer dig. Det kan være alt mellem himmel og jord, men det vigtige er, at du skriver din tanke på listen, så snart du får den. Hvis du falder over et interview med en forfatter, hvis du læser en anmeldelse af en bog, eller hvis du falder over et aktuelt emne, der sikkert bliver skrevet noget om – så ind på listen med det!

Ved du ikke, hvordan du skal starte din læseliste, kan du få inspiration fra fx manden bag Facebook og læse hvilke 30 bøger, han mener, alle bør læse. Den liste finder du HER. Du kan også dykke ned i hvilke bøger, som Obama himself mener, alle skal bladre igennem i løbet af deres liv. Obamas liste kan du læse HER.

Jeg kørte i 8 uger her på bloggen ‘ugens bogtip’, hvor du kan klikke tilbage i mit lille arkiv og finde 8 forskellige bøger, som jeg anbefaler af 8 forskellige grunde. Der er både thrillere, bøger om politik, biografier, bøger med et psykologisk twist og bøger, der giver dig stof til eftertanke, mens de underholder dig. Kort sagt; jeg har prøvet at finde lidt for enhver smag. Måske vender ‘ugens bogtip’ tilbage, men det bliver sandsynligvis først efter sommer, da jeg som bekendt har et lille speciale, der skal skrives færdig..

Læs også ‘Gode råd til specialestart’ eller ’10 blogindlæg om eksamen’

17580064_10212443852752705_252645787_n

Hvad er dit bedste tip til at få læst mere?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Mad til 2 dage på 25 min (inkl indkøbsliste)