10 insta-billeder du ser i juli måned

20% på Nike!

Elsker du sneakers, er du nu, du skal slå til. Der er nemlig 20% på Nike inde hos Sportmaster fra i aften kl 18 og indtil på søndag kl 23.59. Det gælder kun varer på udsalgssiden, så klik ind og se udvalget.

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

Jeg elsker selv Nike Free og går stort set ikke i andet. Jeg har dem i forskellige farver og bruger dem til alt lige fra tights, jeans og til kjoler og nederdele. Det startede med, at mine hofter og led ikke er glade for ret meget andet end sneakers på fødderne, men nu er jeg efterhånden blevet ganske glad for det sporty look.

Den nye kollektion af Nike free byder på de klassiske sorte, men også lidt frækkere sommerfarver, som ville være super fine, hvis du er typen, der har brune ben. Jeg er selv blegere end bleg, men ifører mig nu alligevel alle de farver, jeg kan komme i nærheden af, når det er sommer.

nike

1. Nike Free Run 2017, blå, 2. Nike Free Run 2017, lilla, 3. Nike Free Run 2017, grå meleret, 4. Nike Free Run 2017, klassisk sort

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

10 insta-billeder du ser i juli måned