Er det stadig en nyhed at alle har en bikinikrop?

5 x dadelkugler til fredagshyggen

Man hygger sig bedst med noget sødt at spise. Sådan er det bare.Uanset om du skal forbi din yndlings blandselv-butik, eller om du selv skal i køkkenet og lave lækkerier, så er der bare noget ved fredag aften, der skriger på fredagshygge. Og det betyder noget sødt og lækkert, det har vi jo lige etableret. Ikke sandt?

Jeg har ofte lavet dadelkugler, faktisk oftere end jeg kan tælle. Det er en af mine absolutte favoritter, når jeg har lyst til noget sødt og hjemmelavet. Og jo, der er tonsvis af både kalorier, naturlige fedtstoffer og frugtsukker i den slags hjemmelavede godter, men det bekymrer jeg mig ærlig talt ikke så meget om. Tæller du kalorier, kan du altid veje dine mængder i portionen (jeg laver dem stort set altid på slump) og udregne kalorieindholdet. Du kan også nøjes med at trille kuglerne ganske små og kun spise et par stykker, selvom det kan være svært, ved jeg af erfaring…

Nu har jeg som blogger efterhånden en del opskrifter i gemmerne, så herunder kommer mine 5 bud på, hvordan du kan lave forskellige og meget velsmagende dadelkugler til fredagshyggen. Velbekomme!

1. Dadelkugler med frysetørrede hindbær og kokos

rom4

2. Energikugler med ingefær og grønt te

 

2

3. Juletrøfler med 4 ingredienser

(smager ikke af jul og kan sagtens nydes hele året, skulle jeg hilse og sige)

15683429_10211527577006384_1384133749_n

4. Dadelkugler med peanutbutter

pb

5. Choko/orange trøfler på 10 min

troefler3-680x907

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Er det stadig en nyhed at alle har en bikinikrop?