Sådan bliver du publiceret

Ærlighed på sociale medier

Så… Skal jeg vise lidt ærlighed i dag? Sociale medier bugner af action-pakkede arbejdsdage med overskud til træning, hjemmelavede og fancy mad og store smil over hele linjen. Men vi er nok mange, der bare ind i mellem får lyst til at trække stikket, slukke mobilen og hoppe under dynen.

Nu har jeg jo talt om, at jeg selv savner en smule hverdagsærlighed ind i mellem på sociale medier. Ikke nødvendigvis store, dramatiske følelser med udbrud af stor frustration, sorg eller hvad det nu måtte være (den slags er der nemlig også en hel del af), men i stedet den der ærlighed af, at i dag måske bare ikke lige har været din dag. Eller min dag.

Jeg har eksempelvis brugt en overvejende procentdel af min tirsdag i sengen. Nogle timer har jeg sovet, nogle timer har jeg spist og nogle timer har jeg arbejdet på mit speciale. I går var jeg nemlig ude for noget, der sker for de fleste af os: rejseplanen og den offentlige transport holdt ikke stik. Det betød ekstra ventetid på busser, ekstra gåen hen til ny bus og senere ankomst hjemme i min lejlighed. For de fleste er den slags blot små-irriterende, men har man en krop, hvor man lever med smerter (såsom jeg), så har den slags altså ret så mange konsekvenser dagen efter. Det giver nemlig en dag i sengen, hvor man ikke har tømmermænd, men det føles alligevel lidt sådan, fordi kroppen skal ovenpå igen.

Så ja, der er sgu ikke nogen vilde historier om fascinerende oplevelser, spændende arbejdsopgaver, restaurantværdig mad eller imponerende træningsresultalter herfra i dag. I stedet kan du se et billede fra min dyne, der har været fyldt med rare snacks og min computer det meste af dagen.

Det er givetvis ikke det mest banebrydende, du vil se på dine sociale medier i dag, men måske er det også bare lidt rart med noget ærlighed af den her slags ind i mellem?

Læs også ‘Hvor er caffe latte tilfredsheden?‘ eller ‘Kurver lyver på Instagram’

19251072_10213435259737260_2038275969_n

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Anne

  Hej Anna 🙂
  Jeg synes desværre, at mange, der poster “dårlige dage”, gør det lidt på sådan en “undskyld, jeg har har dårlig dag, men det er vel okay?”-måde. Selvfølgelig er det normalt at have en dårlig dag, men jeg bliver faktisk irriteret, når folk nærmest siger undskyld for at have en træls dag. Tværtimod signalerer du nærmere en accept og netop selvfølgeligheden i at have en skod-dag. Den måde at fremstille mindre gode dage kan jeg godt lide 🙂 Det er sjældent rart at vise sig selv fra en sårbar side, men jeg synes alligevel, det er vigtigt at vide, det er “legitimt” at fortælle om dårlige dage, uden man samtidig har behov for at undskylde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg rigtig glad for at læse Anne, tusind tak. Jeg bruger meget tid på at overveje, hvad jeg skriver og hvordan, for det er nemlig vigtigt at vise, at mindre gode dage ikke som sådan er farlige eller unormale 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sådan bliver du publiceret