5 x dadelkugler til fredagshyggen

Er koldskål morgenmad eller dessert?

Annonce / Det store spørgsmål hos mange familier hele sommeren: Er koldskål morgenmad eller dessert?

Personligt spiser jeg ofte koldskål til morgenmad eller som eftermiddagssnack om sommeren, for jeg elsker den søde, lette og friske smag. Får jeg en portion som måltid, spiser jeg altid enten hjemmelavet eller købt granola og frisk frugt, samt en håndfuld nødder ovenpå, så det bliver mere mættende. Det er dog ikke alle i min familie, der deler den holdning. Nogle mener, det kan bruges som en forret (?), andre mener at koldskål bestemt er en dessert og andre igen (jeg selv) mener, at det kan spises som et måltid, når man er småsulten.

Er du også vild med koldskål – uanset hvad tid på dagen, så er der gode nyheder i vente. Hele ugen kan du nemlig få en sukkerfri koldskål til kun 20 kr i Meny, hvor Easis lancerer en spritny og sukkerfri variant, der er perfekt til det danske sommervejr – uanset om det regner, eller om solen skinner. Jeg er jo deres ambassadør, så jeg nyder godt af deres produkter hele året, men derfor kan en sommernyhed som denne nu godt skabe lidt ekstra sommerstemning.

Afsnittet herunder indeholder affiliatelinks 

Spiser jeg koldskål til dessert, så skal der kammerjunker smuldres ovenpå! Jeg køber enten bare, hvad der er på tilbud, eller hvis min mave driller, vælger jeg en glutenfri variant af de klassiske kammerjunker. Jeg har endnu ikke selv smagt dem, men Easis har faktisk også lavet nogle sukkerfri kammerjunker, der efter sigende skulle smage ganske tæt på de originale. Så har du ikke lyst til sukker den dag, kan du prøve en sukkerfri udgave. De koster 25 kr online – HER og kan fås hele sommeren, men den sukkerfri koldskål er kun tilgængelig i uge 28.

Læs også ‘Sukkerfri chokolade granola‘ eller ‘Sund og sjov morgenmad’

easis-koldska%cc%8al

Spiser du en masse koldskål her om sommeren?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

5 x dadelkugler til fredagshyggen