Jeg har afleveret speciale!

Gode coversange

De seneste uger har jeg brugt rigtig meget tid på Spotify, mens jeg skrev mit speciale. Der er bare noget over god musik i ørerne, hvor man bliver en smule mere effektiv. Eller i det mindst kan lukke resten af verden ude, holde en lille pause, nynne med på nogle kendte sange og så fortsætte, hvad man var i gang med. Vi bruger alle musik forskelligt, men det er vist de færreste, som går en hel dag uden at høre musik.

Er du blevet træt af Despacito, så kan det være en idé at udforske lidt andet musik. Det er der jo tusind måde at gøre på, hvor det nemmeste nok bare er at spørge dem omkring dig, hvilke toner de har i deres ører, men du kan også gå på opdagelse i nye genrer, artister eller lignende.

Personligt er jeg blevet overraskende glad for coversange, da jeg efter noget tid begyndte at blive træt af de klassiske playlister, så jeg trængte til noget nyt. Og jo, coversange kan være noget værre lort, men der kan faktisk også være noget lidt fantastisk over, at en anden fortolker et kendt nummer, så man får noget nyt ud af det som lytter.

Nedenunder har jeg samlet nogle af de gode sange, synes jeg selv, som jeg hørte den sidste uge af specialeskrivningen. God fornøjelse. Billedet har i øvrigt intet med musik at gøre, men det er da meget pænt, er det ikk?

20227085_10213626834486509_1746798206_n

‘Love youself’ Dashboard Confessionals

‘Paris’ Sofia Karlberg

‘I dont wanna live forever’ Sara Farell and Simon Samaeng

‘Scared to be loney’ Thomas Daniel

‘Issues’ Matt Johnson

‘Uh Huh’ Sara farell

‘Malibu’ Maygen Lacey

‘Pretty girl’ Becca Adams

‘Closer’ Tore Bojsten

‘Mask off’ Tobey Rosen

‘Something just like this’ Julia Ross

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Jeg har afleveret speciale!