Seafood frokost med sprød salat på 10 min

Jeg afleverer speciale om 4 dage!

Så… Nu kommer det sgu tæt på! Jeg afleverer speciale om 4 dage, så der er tryk på hos mig for tiden. Jeg får drukket en masse kaffe, gået en masse ture med begreber flyvende rundt i tankerne og gumlet mig igennem en god portion af snacks.

Jeg havde en intention om at blogge vildt meget under processen, hvilket jeg vist også lagde stort og flot ud, da jeg indledte med indlægget ‘Gode råd til specialestart’. Men så skete der det, som ofte sker; virkeligheden rammer. Pludselig havde jeg hverken tid, lyst eller overskud til at skrive ret meget mere om specialet – udover at spamme min insta-story med ligegyldige betragtninger fra mine snacks og mange timer foran word-dokumentet.

Fremtiden de næste uger byder på forskellig sager som ikke har noget med sikkerhedsteori, koffein eller antal anslag at gøre. Jeg skal en lille tur ud at rejse, nappe to ugers sommerskole (der sjovt nok handler om Syrien og Udenrigspolitik, så helt slipper jeg det ikke), og så skal jeg naturligvis have sat alvorligt gang i en jobsøgning. Det bliver spændende, udfordrende og ikke mindst mærkeligt at starte en ny hverdag som studerende, men i første omgang koncentrerer jeg mig bare om, at få det her speciale smidt hen på uni og væk fra min computer.

Læs også ‘Hvad skriver jeg speciale om?’ eller ‘10 blogindlæg om eksamen’

20271867_10213626834646513_1246257785_n

Rigtig god weekend!

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Hejsa!
  Dette er lidt ude af kontekst til ovenstående indlæg, men vil bare spørge dig, da jeg mener at kunne huske, du har arbejdet med bloggersdelight? Jeg ved at man kan bruge appen wordpress til bloggersdelight blogs også, hvis man vil lave indlæg fra mobil. Jeg kan bare ikke få det til at virke, den vil ikke logge mig ind. Så jeg tænkte på, om du evt. bruger den app, og ved hvordan man får det til at fungere, eller om du har en anden metode til at blogge fra mobil? (Ud over at gøre det fra safari, for det er altså bare nemmere med en app..)

  Tak for en god blog, du gør det pisse godt.
  Kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Held og lykke med den absolut sidste del af slutspurten! Jeg savner bestemt ikke tiden for præcist et år siden, hvor jeg sad samme sted 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Seafood frokost med sprød salat på 10 min