'Det må du ikke udtale dig om'

Jeg har afleveret speciale!

Verdens korteste blogindlæg: Jeg har fucking afleveret speciale! Jeg er glad, lettet, stolt, træt og forvirret på én og samme tid. Nu vil jeg drikke bobler og nyde at sove uden at tænke på antal tegn, begreber og lignende. Nu er jeg statskundskaber og skal ud i verden, hvor der forhåbentlig venter et job.

Hav en dejlig dag!

20370447_10213675530983891_1926327252_n

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Anne

  Hej Anna!
  Stort tillykke med afleveringen og held og lykke med fremtiden! Jeg har læst din blog i den del år, og du virker virkelig til at være en powerkvinde med begge ben plantet godt i jorden – jeg er sikker på, du finder dig et superinteressant job 🙂
  Når du en gang har fået pustet ud og nydt lidt ferie, kunne du så ikke tænke dig at skrive et samlet indlæg om speciale-processen. Her tænker jeg på alt fra brainstorming af emner og skriveprocessen til praktiske ting, man skal tage stilling til? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Anne 🙂 Det sætter jeg meget stor pris på, at du skriver 🙂 Og naturligvis vil jeg gerne skrive lidt mere om processen. Tak for tippet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Seehausen Lindskrone Kyhn

  Stort stort tillykke 🎉☺
  Håber ønske jobbet kommer meget snart🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

'Det må du ikke udtale dig om'