Genbrugsguld og bæredygtig mode

Seafood frokost med sprød salat på 10 min

Nogle gange skal man forkæle sig selv midt på dagen, når man har tid til det. Hvad enten det er i weekenden eller fordi, du har fået en fridag i løbet af ugen. De fleste dage kan en hurtig omgang mad eller madpakke sagtens klare sulten, men der sker bare noget, når man lige kredser lidt for detaljen og spiser lidt bedre. Det synes jeg i hvert fald.

Jeg fandt derfor en gammel favorit frem fra gemmerne, som ikke tager lang tid at lave, og som smager virkelig dejligt. Du starter med at finde nogle gode rejer og noget lækker, røget laks. Det skal du sådan set ikke gøre mere ved, end anrette på en tallerken. Dertil skal du snitte noget spidskål og squash i relativt fine stykker, som du svitser bare et par minutter med lidt olivenolie og citronsaft. Inden du anretter kålblandingen, blander du lidt kold salatmix (bare en du har købt) og sesamfrø med. Nu er du sådan set klar til at sætte dig til bords, men salat og mager seafood mætter ikke voldsomt meget i sig selv, så jeg tager gerne en hjemmebagt bolle (eller to) ved siden af, med mindre jeg laver en mættende dressing af fx skyr og lime.

Læs også ‘Glutenfri boller på nul komma fem’ eller ‘10 sunde til madpakken’

frokost

Velbekomme. Seafood frokost med sprød salat på 10 min!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Genbrugsguld og bæredygtig mode