Gode coversange

Tag dig tid til en ostemad

Der er noget dejligt ukompliceret ved sådan en ostemad. Den er, hvad den er. Du kan godt pimpe den med honningristede valnødder, virkelig dyr ost eller en sjov pesto, men grundlæggende behøver du faktisk ikke andet end en ost på noget brød af en art. Der er ikke noget fancy over den, og den smager bare virkelig godt. Et stykke virkelig lækkert rugbrød eller kernebrød og lige præcis den ost, du godt kan li. Jeg er til den milde ende, så for et par dage siden nød jeg et par skiver emmentaler i selskab med en dejlig kop kaffe på friskt rugbrød med masser af kerner.

Om du spiser kerneknækbrød, paleobrød eller helt traditionelt rugbrød, eller om du smør honning, ost, chokolade eller hjemmelavet bønnemos på – det er underordnet.

Min pointe er her, at de fleste af os gider ikke lave sådan en mad til hverdag, fordi vi føler, vi har for travlt. Det handler naturligvis ikke om ostemaden her, men hvad den repræsenterer. For har de fleste af os har i dag utrolig travlt med at have travlt. Jeg har ikke gjort mig de store tanker om, hvorfor eller hvordan (det kan måske komme i et andet blogindlæg), for i dag handler mine tanker primært om det simple. Og jeg håber ikke, vi glemmer, hvad det egentlig er, vi har travlt med, eller hvad det skal ende med. Jeg håber, vi husker ostemaden.

20067624_10213552373585033_93583267_n

For der er altså få ting, der kan slå sådan en rolig morgen med sådan en ostemad. Så næste gang du kan, så tag dig tid til en ostemad. Eller en smoothie, en god kop kaffe eller hvad du nu godt kan li.

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

 • Sådan en ostemad er bestemt ikke at kimse af! Jeg selv, var lige ved at måtte undevære den, den anden dag. Ret angstprovokerende oplevelse, haha.
  Læs gerne mere (om bl.a. det) og meget andet på bloggen.
  Du gør det skide godt, og jeg bliver altid så glad af at læse dine indlæg.
  Kram fra Tilde, nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Enig! Der er ikke noget bedre end en ostemad – lige gyldigt hvilken slags brød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker ost og spiser stort set ikke andet pålæg.
  Jeg kan spise det på al slags brød, men også skiver direkte fra ostehøvlen, uden indblanding af andre smagsnuancer.
  Mine fingre dufter altid lidt af ost, tænker jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Gode coversange