Mandelsmør cookies med 3 ingredienser

10 badass kvinder du skal følge online #1

Dårlig selvtillid af sociale medier? Nej tak. Livet er for kort til at hade sin egen krop og sukke efter alle andres (mere eller mindre redigerede) kroppe på sociale medier. Jeg elsker selv at følge forskellige seje kvinder online og der findes heldigvis virkelig mange, der ikke er bange for at sige deres meninger, sprede en masse positiv energi og have en holdning med deres profiler på sociale medier.

Jeg spurgte derfor ud på min egen Instagram (annawarringtondk), hvem andre kunne li at følge og hvorfor. Jeg fik så mange bud, at jeg godt kan se, at denne liste på ingen måde kan stå alene. Nu har jeg altså forsøgt at samle de første 10 seje kvinder, som jeg synes, du skal følge online, og der kommer endnu flere i part 2!

women4

10 danske profiler fra badass kvinder du skal følge (i vilkårlig rækkefølge)

1. Katrine.Gisiger – Katrine bryder med perfekte glansbilleder og fjollede sundhedsmyter på hendes profil, hvor hun med faglig kompetente og altid humoristiske billeder viser, at livet er for kort til at tro på bullshit og til at hade sin egen krop.

screen-shot-2017-08-27-at-6-59-20-pm

2. Feel the Shakti – Christina er passioneret omkring at få alle til at få det godt i deres egen krop, uanset hvordan den ser ud. Hun fokuserer på indre sundhed i den forstand, at sundhed kommer af kærlighed, omsorg og oprigtig opmærksomhed på sig selv. Hun gør blandt andet op med forskellige forældede forestillinger såsom, at tyk betyder usund og tynd betyder sund, hvor hun bruger sig selv som personligt eksempel på en rejse mod at være glad for sig selv – indefra og ud.

screen-shot-2017-08-27-at-6-58-06-pm

3. Twerk Queen – Louise afspejler sangen ‘jeg sætter min hat, som jeg vil’, hvis vi lige laver teksten om til ‘hun ryster sin røv, som hun vil’. Det er feminisme på en ny måde, der er unapologetic og in your face (i mangel af danske ord) på en måde, hvor du bliver nødt til at forholde dig til det, og det er mildest talt hamrende befriende at læse.

screen-shot-2017-08-27-at-7-00-08-pm

4. Femme Emilie – Emilie brænder for at fjerne skam og negative følelser forbundet med kroppens udseende, udtryk og muligheder. Hun spreder simpelthen så god energi på sin profil og særligt i hendes daglige stories, hvor hun deler ud af sine faglige og personlige erfaringer med at give den stakkels krop ro.

screen-shot-2017-08-27-at-7-03-07-pm

5. Helse Matilde – Matilde er kvinden bag det populære hashtag #jegerheltalmindelig, og hun deler hver dag de dejligste billeder og tekster, hvor man som læser dagligt bliver bekræftet i, at man er godt nok – lige som man er. Det er befriende og (desværre) meget relevant og nødvendigt i dagens mediebillede.

screen-shot-2017-08-27-at-7-01-39-pm

6. Caroline Thorsfelt – Caroline er meget personlig i hendes ord og billeder, hvor hun på passioneret vis forsøger at nedbryde nogle af de mange tabuer, som stadig dikterer hvordan mange vælger at leve deres liv. Hun viser op og nedture med et smil, og deler derigennem hendes personlige historier med krop, skam og sundhed.

screen-shot-2017-08-29-at-3-15-02-pm

7. LonePowerPrinsesseKarmaKlub – Lone deler hver onsdag ud af de såkaldte #onsdagsord, hvor hun skriver inspirerende tanker, som kan lede livet i en lidt mindre stressende og lidt mere behagelig retning. Du kan endda få ugens ord sendt hjem til dig selv på håndskrevet papir af Lone, hvis du har brug for at blive mindet om dem igen. Fx at der er nok tid til det hele.

screen-shot-2017-08-29-at-3-29-47-pm

8. Sofielafille – Sofies profil indledes med et ‘kærlighed til kroppen’, som er et gennemgående tema på alle hendes billeder. Der er dans, glæde og kærlighed til den krop, hun nu engang har, hvilket spredes ud igennem skærmen. Den slags kærlige forhold til sin egen krop er i hvert fald noget, der gerne må smitte!

screen-shot-2017-08-29-at-3-31-47-pm

9. Nutidensmor – Johanne er Instagrams gave til alle, der har stress over at skulle være den perfekte mor eller den perfekte kvinde. Hun er sjov, hun er skøn, og hun deler glimt fra sin og dattens hverdag, der går lige i de genkendelige og befriende smilehuller, som vi alle har godt af at blive mindet om.

screen-shot-2017-08-29-at-3-32-50-pm

10. Lifebymette – Mette viser om nogen, at livsglæde ikke sidder i dine tal på vægten, men i hovedet. Mette viser både de positive og de negative sider ved et langvarigt vægttab, men det er faktisk slet ikke vægttabet i sig selv, der er hendes primære fokus: det er glæde. Mette viser, hvordan livet kan leves med det største smil – uanset hvilke udfordringer der kommer.

screen-shot-2017-08-29-at-3-16-06-pm

 

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Mandelsmør cookies med 3 ingredienser