At vælge profilbillede til Linkedin

Er øjenvippe serum pengene værd? Hjælp!?

Så… Jeg overvejer kraftigt at investere i øjenvippe serum, fordi mine egne øjenvipper ikke er noget at skrive hjem om, og jeg orker ikke rigtig falske øjenvipper eller de der extensions, som ellers er mega fine på andre, men jeg foretrækker det bare naturligt (med en hjælpende hånd – jojo).

Reklamelinks til affiliatelinks

Derfor vil jeg høre, om der er andre derude, som har gode erfaringer med serum, der får ens egne øjenvipper til at vokse hurtigere? Jeg har set en del damer på sociale medier, hvor deres egne øjenvipper har fået en imponerende

Der findes et utal på markedet, men jeg har læst at flere bruger den her fra Swiss Clinic, som ganske vist lover at mine egne vipper naturligt bliver længere, men hvor længe skal man typisk vente på det? Og er den lille serum de 895 kr værd? Det er først aktuelt, når jeg engang får et fuldtidsjob, men derfor kan min research jo godt starte allerede nu. Så giv gerne en kommentar herunder eller på Instagram, hvis du har erfaringer med vippeserum af enhver slags.

6e6c9b655347e2cf29715f7975f61538-funny-things-funny-stuff

bloglovin_annawarrington
   

20 kommentarer

 • Benedikte

  M2 Eyelash serum gør underværker! Koster mellem 700-900. Jeg har brugt min fire måneder, og har stadig massevis tilbage, og mine vipper har fået meget mere fylde og længde. Så den er klart pengene værd. Der går dog minimum 8 uger før man begynder at se resultater. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 8 uger lyder egentlig også realistisk, hvis det skal være mine egne vipper, som gør arbejdet – eller hvad man siger 😉 Tusind tak Benedikte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det kommer an på, hvad du vil, tænker jeg. Mine vipper reagerede meget hurtigt og positivt på M2, men jeg har i forvejen lange vipper og mangler frem for alt fylde. Det synes jeg ikke, jeg fik. Så lige nu bruger jeg Mavala Dobble Lash til 200 kroner fra Matas – og det fungerer ærlig talt skide godt – og har fremkaldt fylde. Jeg tænker lidt det er på niveau med at give huden creme inden, man går i seng. De fine hår har brug for kærlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ah det er jo en besparelse, der vil noget! Mange tak for at du deler din erfaring Line! Det sætter jeg stor pris på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Flertallet af dem der er på markedet virker super godt – men der er lidt minusser da det hele handler om vipperne vækstcyklus:
  1. Man skal bruge dem minimum 8 uger før man kan se en forskel (16 uger før alle vipper er med)
  2. Da man påvirker hårsækkene til at producere hurtigere og mere end de plejer vil de få en chok når man stopper og man vil derfor først opleve en følelse af at have færre/kortere vipper end før inden de bliver ‘normale’ igen

  Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person hvor markant det er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Maria! Det er jo bestemt også noget, man må tænke over inden, man går i gang med den slags, for det påvirker ens egne vipper bagefter. Jeg må tænke over det. Tak for gode tanker om det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mine fik måske et chok og jeg oplevede dem kortere, et stykke tid efter jeg var stoppet, men de kom altså ‘normalt tilbage’, som før serum 🙂 Bare FYI om min oplevelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har virkelige gode erfaringer med den fra talika – et lidt udnervurderet mærke, som jeg ikke har ikke set mange bloggere skrive om. Anyway, jeg har brugt den flere gange, og kan kun anbefale den. Man skal dog bruge den min de 28 dage de skriver, men jeg syntes rigtig man kan se forskel efter 5-6 uger.

  http://www.beautybay.com/skincare/talika/lipocilseyelashtreatmentgel/lipocilseyelashtreatmentgel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen undervurderede mærker kan jo være nok så gode! Dejligt med flere forskellige bud som jeg kan kigge nærmere på. Tak Ida 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  M2 Beautés eyelash serum kan jeg virkelig anbefale!! Prisen er omkring 900 kr – til gengæld holder én flaske også næsten fire måneder!

  Jeg havde forholdsvis lange vipper i forvejen, men jeg vil ærligt talt tro, at mine vipper næsten er blevet dobbelt så lange + jeg har fået mange flere vipper.

  Jeg er flere gange blevet spurgt om jeg har fået lavet eyelash extensions😂

  Er lille tip – hvis du vælger at bruge serummet, kan jeg kraftigt anbefale dog at få farvet dine vipper, når de er vokset ud til fuld længe – der holder ca. 3-4 uger og så ligner det næsten, at man har mascara på pga vippernes længde😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, det var et rigtig fedt tip! Mine vipper er relativt lyse i det, så sikke en god idé at få dem farvet, hvis jeg kaster mig ud i den her slags serum, så de kan vokse sig laaange og fine! Tak Ida 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg bruger M2. Har gjort det i over et år og jeg elsker det! Og alle kommentere på mine lange vipper. I starten (de første ca 6 uger) skal man være god og bruge det hver dag, men herefter er et par gange i ugen nok. Og så kan man altid give den ekstra gas et par uger, hvis man synes det trænger.
  Derudover får jeg mine vipper farvet hver 6 uge

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder jo ret fantastisk! Fedt at høre andres erfaringer på den her måde 🙂 Jeg må vist hellere prøve det! Tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flisbeth

  Hvis du vil have en ultra billige model, så virker mandelolie rigtig godt på vipper. Brug det om aftenen inden sengetid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mandelolie? Det har jeg aldrig hørt før, men det er da både billigt og ufarligt, så det må jeg da prøve! Tak for tippet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er også begejstret for M2! Jeg startede med at bruge det for en del år siden, da mine vipper var så korte og svage, at min øjenvippedame ikke ville lave eyelash exentions på mig, fordi mine vipper ikke kunne holde til det. Jeg brugte M2 intensivt i en periode, og mine vipper har lige siden været lange og stærke. Nu bruger jeg det max to gange om ugen, og der kan sagtens gå lange perioder uden brug, men mine vipper er stadig lange og flotte. Der er desuden masser af serum i – jeg købte som nævnt min for flere år siden, og jeg har stadig noget tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som om, den holder utrolig længe, hvilket jo er godt til prisen. Især hvis det styrker ens egne vipper så længe! Tak for din erfaring Cecilie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har KUN gode erfaringer med M2… har holdt pause (fordi jeg løb tør) og nu er de på vej igen 😀 Do it! Det er i min optik alle pengene værd

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

At vælge profilbillede til Linkedin