Billeder fra en uge med familiebesøg

Hej mave. Du er okay.

Produkter sponseret/ Hej mave. Du er okay, når du folder, og når du ikke folder. Du er faktisk helt okay, uanset om du føles blød, hård eller lige midt i mellem. Hvad der til gengæld ikke er okay, det er, når du gør ondt. Det er virkelig irriterende med en mave og fordøjelse, der giver problemer. Og selvom rigtig mange af os hver eneste uge døjer med maven, så er det stadig tabu at snakke om, hvilket jeg synes er lidt fjollet.

For at afhjælpe diverse gener med maven spiser jeg on/off en masse mælkesyrebakterier, for det har jeg gode erfaringer med som tilskud til min mave. For tiden får jeg mine mælkesyrebakterier fra Lactorecare, der har sendt mig en samlet pakket med forskellige sager – blandt andet mindre pakker, der passer perfekt i håndbagagen på rejser.

Mælkesyrebakterier er smarte venner af de fleste maver, fordi de findes naturligt i tarmene i forvejen, men mange af os har alligevel gavn af et lille tilskud ind i mellem.  Bakterierne producerer mælkesyre, der hjælper blandt andet med at nedbryde kulhydrater og være en del af en sund fordøjelse, der er vigtig for optagelsen af vitaminer og mineraler i kosten. Orker du ikke tilskud, kan du også spise syrnede grøntsager, da fermentering faktisk også danner de her bakterier, så frem med sauer kraut!

Min pointe i dette indlæg er faktisk todelt: Din mave er okay, uanset hvordan den ser ud. Det er dog ikke okay, hvis din mave giver dig irritation og gener i hverdagen, så det skal du gøre noget ved. Nogle har gavn af mælkesyrebakterier som tilskud til kosten, men det er naturligvis forskelligt, hvad der virker for forskellige maver, så prøv dig frem, hvis maven driller.

Læs også ‘Hvad jeg gør, når maven driller’  eller ‘Nej, det er ikke modigt at vise en normal krop’

lactore

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Billeder fra en uge med familiebesøg