Jeg udfordrer mig selv med ny træning

Mandelsmør cookies med 3 ingredienser

Produkter sponseret/ Du ser en opskrift online, som du må prøve! Sådan havde jeg det, da jeg så videoer med de lækreste mandelsmør cookies. De så simpelthen så gode ud, at jeg selv måtte prøve at lave dem.

Min version blev ikke helt perfekt, men jeg tror, det er fordi, jeg skal arbejde videre med mængderne. Opskriften blev nemlig blot lavet lidt på slump, hvilket ikke helt er vejen frem, når der er så få ingredienser. Denne opskrift er derfor mest til inspiration, som du selv kan lege med derhjemme, hvis du får mod på at være kreativ med mandelsmør.

mandelcookies

Opskrift på 8 mandelsmør cookies (indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks)

Bum. Det var det. Opskriften består simpelthen blot af 3 ingredienser: mandelsmør, æg og sødemiddel. Det virker lidt spøjst, når man putter det hele i blenderen og får en skøn, sød nærmest glasuragtig dej ud af den. Dejen skal dog bare klattes på en bageplade og bages i 10 min ved 175 grader varmluft, og så får du nogle små, tykke mandelsmør cookies. Mine blev ikke helt søde nok, så jeg har skrevet 3 i stedet for 2 spsk sødemiddel i opskriften, da mandelsmør kan blive lidt bittert, når det bliver bagt.

Jeg er ambassadør for Easis, hvilket jeg har været i efterhånden et godt stykke tid. Derfor er der links til Easis sødemiddel i min opskrift, men du kan bruge andre slags sødemiddel, hvis du har lyst. Jeg ved dog ikke, om det vil fungere med eksempelvis flydende sødemiddel, da det skal fungere som en slags stabilisator i opskriften. Du kan eventuelt prøve dig frem med honning eller sirup som sødning, hvis du ikke har lyst til at bruge andre former for sødemiddel. Du kan også lave dem med peanutbutter i stedet for mandelsmør, hvilket jeg selv skal prøve næste gang, så de bliver sødere i smagen. Måske også med lidt kakaopulver? Jeg er i hvert fald ikke færdig med at eksperimentere med denne opskrift!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Jeg udfordrer mig selv med ny træning