Festplanlægning på budget #pynt

Min venindes eventyr-bryllup!

Den første i gymnasieflokken af veninder blev gift i går. Det var simpelthen så fantastisk en oplevelse at få lov til at dele så stor en dag med min veninde, hendes mand og deres familier. De havde hver især den største kærlighed til både hinanden, men også deres nu fælles familie, der bare lyste ud af dem hele dagen.

Vi var en flok damer fra gymnasiet, der alle havde iført os vores fineste kjoler og vores gladeste smil, så vi kunne fejre dagen med dem. Brylluppet var intet mindre end et eventyr-bryllup med styr på alle detaljer, dejlig mad, lækker vin og de smukkeste omgivelser nord for København.

Jeg har fået lov af bruden til at dele lidt stemningsbilleder online, for jeg synes, det ville være synd, hvis ikke andre også kunne inspireres og glædes lidt af den dejlige dag. Der er rigtig mange bryllupper lige for tiden, det hedder vist wedding-season på sociale medier (?), har jeg læst. Uanset hvordan man vælger at holde sit bryllup, eller om man overhovedet vælger at blive gift, er altid en stor dag, når man får lov til at være med til to menneskers fest, når de har valgt hinanden.

b2

b1

b5

b3

b4

b6

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Signe

  Ej for selan da – hvor pudsigt.

  Jeg har gået på Danish Badminton College med AS 🙂

  Det ser virkelig fint ud og sikke et smukt par altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Tasken som er billedet, den er godt nok lækker 😍Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den har min virkelig dygtige og kreative veninde lavet! Hun åbner faktisk snart en webshop, hvilket er super sejt! Jeg linker, når den er online 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Festplanlægning på budget #pynt