Følg min dag på insta-story!

Mini pizza med sød kartoffel og rucola salat

Mini pizza emmer lidt af børnefødselsdag, men kan sagtens gøres mere voksenvenligt og nydes til et glas vin, hvis du mangler en let og lækker aftensmad eller måske bare en snack før maden.

For et stykke tid siden spiste jeg sammen med en veninde, og vi havde lyst til noget lækker mad, men ingen af os gad det helt store i køkkenet. Efter en ‘lad os se hvad vi falder over’ tur til den lokale Kvickly faldt valget på noget så klassisk som mini pizza. Vi købte simpelthen bare nogle glutenfri boller (køb hvad du vil her), en god pesto, en omgang blandet salat med rucola, en pakke parmaskinke, en sød kartoffel, en pakke brune svampe og en blok med fetaost. Det var hverken dyrt, besværligt eller tidskrævende og endte med at blive overraskende lækkert.

Fremgangsmåde: Skær den søde kartoffel i tynde skiver og gør det samme med de brune svampe. Skær bollerne over i halve, smør et pænt lag pesto på begge halve og bag dem i bare 5-6 min ved 180 grader varmluft. Tag derefter de lune halve ud af ovnen og top dem med skiver af sød kartoffel, svampe, parmaskinke og lidt feta. Nu skal de retur i ovnen igen i omkring 10 min. Imens kan du skylle salaten og hælde et glas rødvin op til din veninde, kæreste, mor, onkel eller bare dig selv.

Når de små mini pizzaer kommer ud af ovnen, topper du dem med salat og evt lidt mere ost, hvis du er til det. Så er det bare at nyde! Velbekomme!

Læs også ‘5 x aftensmad’ eller ‘Tip til hverdagen: riv din søde kartoffel!’

18788835_10213070614661361_651510437_n

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Følg min dag på insta-story!