Gør Danmark større!

Salted Caramel is lavet på nitrogen

I dag har jeg smagt is, der er lavet på flydende nitrogen, hvilket var noget af en sjov oplevelse. Selve isen bliver frisklavet for øjnene af dig i den fineste lille butik på Jægersborggade på Nørrebro, hvor smagen salted caramel blev nydt af min fars kone og jeg på en gåtur her i eftermiddag. Jeg har besøg hele ugen af min Candadiske familie, så de hjælper mig i den grad med at udforske forskellige steder af byen. Og i den forbindelse kan det særligt anbefales med sådan en lille fredagsis, hvis du er på de kanter i København.

Læs også ‘Turist i København for under 100 kr‘ eller ‘Gør Danmark større’

screen-shot-2017-08-18-at-5-27-24-pm

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Gør Danmark større!