Er øjenvippe serum pengene værd? Hjælp!?

Speciale-gave fra veninder og smukke kjoler

Jeg føler mig sindssygt fin i denne smukke kjole, som jeg har været så heldig at få af mine søde veninder, som afleverede speciale lige omkring samme tid, som jeg gjorde. Vi aftalte, at slå os sammen om et lille beløb for at fejre os selv og hinanden. Er det ikke en fin anledning til at gøre både sig selv og andre glade? Det synes jeg i hvert fald. Jeg kan anbefale at glæde andre med små eller store ting og med eller uden anledning. Man bliver virkelig glad selv af at give noget til andre, men også at føle sig værdsat af andre.

Læs også ‘Veninde gaver’ eller ‘Maxikjoler til lave damer

20614628_10213748713013396_1723744337_n

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

Jeg har fundet et par bud på lignende kjoler, hvis du har forelsket dig i samme simple snit med smukke blomster, der fremhæver det absolut bedste på enhver kvindekrop, hvis du spørger mig. Smag og behag er naturligvis meget forskelligt, men jeg har altid været glad for de traditionelt feminine snit, enkle farver og materiale, der falder relativt tætsiddende uden at stramme.

screen-shot-2017-08-02-at-10-10-31-pm

1. Kjole med t-shirt ærmer (40% rabat). 2. Kjole med røde roser. 3. Lys kjole med blomster 4. Kjole med lette ærmer og lyse farver

bloglovin_annawarrington
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Er øjenvippe serum pengene værd? Hjælp!?