Skal du spise fredagsslik om fredagen?

Fraklips billeder og 20% på strik til efteråret

Alle billeder behøver ikke være perfekte. Faktisk ser langt de fleste af os nok ret dumme ud på de fleste billeder, men så vælger vi liiige de bedste ud, som får lov til at blive set. Er det ikke rigtigt? Det skal man (læs: jeg) naturligvis have lov til, men ind i mellem er de små kiksede fraklips billeder nu også meget sjove at gemme.

På billedet herunder er jeg en glad efterårstype, der er ved at dø af grin et sted i Centralt Park. Det er sådan set underordnet, for pointen er nærmere, at jeg er iført en af mine yndlingsstrik – og den slags er ikke så nemme at finde!

Men efteråret er jo som bekendt over os, og det betyder, at den såkaldte sommerkrop skal pakkes væk i lune sweatre. Spørger du mig, skal det helst føles som at få et stort knus af en god veninde at have en sweater på. Der er ikke noget værre, end sweatre der kradser, er for varme eller hvor man fryser. En let, lun og dejlig mellemting tak!

Du får lige nu (og hele weekenden indtil mandag) 20% rabat på lækre strik hos Nelly med koden KNITS20, hvor du selv kan vælge mellem forskellige stilarter, farver og materialer, så uanset hvor kræsen en sweater-type du er, kan du finde noget til din smag (reklamelinks i form af affiliatelinks).

desktop9

Sko fra Nike til 900 kr, læderish pencil skirt 359 kr og en lignende flaskegrøn strik 249 kr.

desktop8

1. Vinrød strik 229 kr. 2. Hvid strik med rullekrave 179 kr. 3. Koksgrå cardigan 599 kr. 4. Grå strik med flæse 159 kr.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Skal du spise fredagsslik om fredagen?