10 badass kvinder du skal følge online #2

Gider du læse om hverdagsmad?

Jeg bliver aldrig kok eller kogebogsforfatter, og det er helt fint for mig. Jeg er til gengæld ret vild med at være kreativ med hverdagsmad, der er nemt og hurtigt, smager dejligt og som giver god energi til kroppen. Jeg ved bare ikke, om hvor stor interesse der er for at læse om den slags, for det er jo ‘bare’ hverdagsmad? På den anden side er det jo som bekendt hverdagene, der er flest af, så måske er det meget rart at læse om, hvad andre spiser på en helt almindelig mandag og få lidt inspiration derfra.

Lige for tiden pusler jeg lidt med tanker om, hvilken fremtid jeg ser for bloggen her. Jeg brænder stadig for at skrive politiske, debatterende og personlige indlæg, men det er ikke altid, at mit personlige overskud (eller tiden) er til det, og så finder jeg det faktisk rigtig hyggeligt at dele opskrifter, tips eller hverdagstanker. Måske er det for kedeligt for andre at læse om? Eller måske er det lige netop dét, der kan være styrken ved sociale medier – at de giver et indblik i hverdagen?

Fortæl gerne dine tanker: gider du læse om hverdagsmad?

mad1

Læs også ‘5 x nem aftensmad’ eller ‘Hverdagen er bloggens styrke

bloglovin_annawarrington
   

10 kommentarer

 • Nana

  Ja for fanden! Så gerne 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Gerne! Især hvis det er Su-venligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Vil så gerne læse om kreativ hverdagsmad 😊 Mangler tit inspiration i en travl hverdag, så jeg ville helt sikkert følge med 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg er vild med at finde inspiration i nemme hverdagsretter, da det ofte er det der kan blive problematisk at være kreativ med, så du må endelig fortsætte! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det er rart at få inspiration, især godt, når man som mig skal planlægge, hvad jeg skal leve af næste år, når jeg flytter hjemmefra 🙂

  Jeg har et ønske til et indlæg, hvis du har lyst til at skrive om det 🙂
  Jeg er så heldig at være blevet optaget på medicinstudiet. Det er jeg virkelig glad for. Det afføder dog nogle bekymringer, fordi jeg har kroniske smerter i hofterne ligesom dig.

  Så jeg kunne mega godt tænke mig at læse et indlæg om, hvordan du har klaret dig igennem studierne med de udfordringer der kan have været med smerter i hverdagen og fuldtidsstudie, hvis du har lyst til at skrive om det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ditte 🙂 Jeg vil rigtig gerne skrive et indlæg om at være studerende, selvom man lever med smerter. Jeg tænker lige over, hvordan jeg bedst skriver det. Fedt at du skriver forespørgsler som den! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

10 badass kvinder du skal følge online #2