Sorg

Jeg ville være smuk, hvis…

Har du nogensinde tænkt; ‘hvis bare jeg tabte mig, og hvis bare mit hår var pænere, eller hvis nu min næse var mindre, så ville jeg være smuk?’ Så er du ikke alene.

Gang på gang kan vi læse undersøgelser, der viser, at (især) unge piger og kvinder tænker negativt om sig selv. Det er som om, vi har skabt en udvikling, hvor din lykke eller din glæde afhænger af, hvordan du ser ud, og hvor det udseende du nu engang har aldrig heeelt er godt nok. Og det er noget fis.

Jeg kan sagtens gå efter det job, jeg gerne vil have, eller spare op til den rejse, jeg gerne vil på – uanset hvordan jeg ser ud. Du kan også godt finde kærligheden, søge nye eventyr eller danse natten væk, selvom din næse/mave/numse har den størrelse, den har nu. Det er helt okay, at være forfængelig og have et ønske om, at mere motion og flere grøntsager skubber opad på selvtilliden, eller at en omgang hårfarve får dit smil til at skinne lidt mere klart, men det er ikke okay, hvis hele din glæde afhænger af, at du skal ændre dit udseende. Det er hverken okay for dig, for mig eller for nogen andre.

Jeg er mere stille for tiden online, end jeg plejer at være (Læs hvorfor HER), men da jeg så nedenstående billede, så kriblede det alligevel lidt i fingrene, og jeg skrev dette indlæg. Et lille pip om at huske, hvor vigtigt det er, at se sig i spejlet og smile tilbage, uanset hvordan spejlbilledet ser ud lige nu.

Læs også ’10 badass kvinder du skal følge online’

screen-shot-2017-09-06-at-2-34-13-pm

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sorg