Hverdagsmad med fisk på 20 min

Lifehack – din pudder er i stykker!

Kender du det, at din pudder går i stykker? De fleste af os kender det, hvor man taber sin pudder, og den er i 1000 stykker. Det er ikke kun skide irriterende – det er også dyrt i længden. Heldigvis er det store, skønne internet ikke sen til at komme os til undsætning, så da uheldet var også for mig sidste gang, besluttede jeg mig for at prøve noget nyt, fremfor blot at smide den i skraldespanden og købe en ny. En hurtig søgning på youtube viste mig nemlig, at det faktisk er både nemt og billigt at fikse sin egen pudder, så den (næsten) er så god som ny igen.

Du kan naturligvis bare smutte ud og købe en ny, men mangler du en back-up pudder at have liggende i tasken eller derhjemme, kan sådan en nyligt repareret pudder altså sagtens klare lidt ekstra, før den bliver kasseret.

22014733_10214196496767710_82776239_n

Jeg har lavet en lille video, der viser hele processen, der egentlig er meget hurtig. Så måske værd at prøve næste gang, du får en pudder, der har ramt gulvet lidt for hårdt?

Alt du skal bruge er en pudder, en ske, en antibakteriel gel og lidt tålmodighed. Du smadrer simpelthen din pudder, så den er pulveriseret, så blander du pulveret med gel og samler den igen. Du skal have lidt tålmodighed for at glatte massen ud og forme den ned i beholderen igen, hvor det kan hjælpe at putte lidt tungt ovenpå, mens den sætter sig igen. Og den bliver som sagt ikke perfekt, men kan sagtens klare lidt endnu, før den ryger ud.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hverdagsmad med fisk på 20 min