Lifehack - din pudder er i stykker!

At miste kontrol over kroppen – offentligt

Jeg har tilbragt dagen i sengen og på sofaen, hvilket i sig selv lyder ganske hyggeligt, men det har det ikke rigtig været. Sagen er den, at jeg i går var på vej hjem fra at have givet en veninde et kram og drukket en kop kaffe, hvor jeg så vil stige op på min cykel, men falder. Jeg er nemlig den heldige indehaver af hypermobile led, som rammer rigtig mange og påvirker folk i forskellig grad. For mig betyder det, at mine ankler ikke sidder særlig godt fast – bogstavelig talt.

Jeg mister derfor kontrol over min krop, så jeg ganske offentligt på gaden vælter (stillestående vel at mærke) med min cykel nedover mig. Fedt. Det er både pinligt, frustrerende og ikke mindst meget uheldigt, når man som jeg også er indehaver af super dårlige hofter, for så skal man helst ikke falde med sin egen og cykelvægt ovenpå sin hofte.

Så… Hvad man kan lære af det? Ikke en skid. Andet end at fremmede mennesker er overraskende søde til at hjælpe, og at der ikke er andet at gøre nogle gange end acceptere, hvordan tingene er. For jeg er ikke altid herre over min krop, ligesom der sikkert er nogle ting i dit liv, du ikke selv er herre over. Der er rigtig mange dage, hvor vi skal tage kontrollen over vores eget liv, tage ansvar og arbejde for noget selv, men der er også dage, hvor vi bare skal give slip og lade noget andet bestemme dagens gang. Vi er nemlig ikke altid i kontrol. Så jeg bliver på min sofa med puder i ryggen en dag ekstra.

Læs også ‘Der er ikke mere at gøre’ eller ‘Kroniske smerter og bevægelse’

vand

Vil du læse mere om hypermobilitet, kan du klikke ind på Netdoktor HER.

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Tina KH

  Øv hvor er det synd for dig at det skulle ske.
  Min datter har fået ødelagt sine knogler efter kemobehandling og har kunstige hofter mv.
  Så du kan tro jeg kan forestille mig din situation og hvor ondt det må gøre på dig.
  God bedring ønskes du herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Lifehack - din pudder er i stykker!