Glutenfrit pasta-fad med kylling og hytteost

Skal jeg se den nye IT film?

Advarsel; er du bange for klovne, skal du kigge væk NU. Kultfilmen IT er blevet re-filmatiseret med premiere her i september 2017, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af, om jeg skal hoppe i biffen og se den!? Sagen er den, at jeg er vild med bøgerne og var lidt lunken på den første filmatisering, der bød på en miniserie.

Fortællingen er ret simpel, men hårrejsende uhyggelig. En lille by i USA oplever, at børn forsvinder, men ingen voksne lader til at reagere, som de egentlig burde. Hvad er der galt? En frygt for noget har ramt den lille by i årtier, men en flok venner af helt særlig karakter forsøger alligevel at gøre op med deres værste frygt ved at holde sammen i deres venskab. Den efterhånden berømte klovn har ikke noget navn, fordi den repræsenterer DET, lige præcis dét som DU er bange for. Men hvis vennerne holder sammen, kan de så overmande frygten for frygten? Dét er virkelig en gyser, der vil noget, hvis du spørger mig. Den er hårrejsende, og historien kryber langsomt under huden på dig. Den nye filmatisering har været længe ventet blandt fortællingens mange fans, men det er som om, man så næsten kun kan blive skuffet?

Jeg overvejer kraftigt at tage ind og se den, men jeg ved ikke, om det vil ødelægge min oplevelse af universet, nu hvor jeg både har læst bogen og set den første udgave af filmen.

Hvad synes du, skal jeg tage ind og se den nye IT film?

y2uk3bo684nide2hgdar

Har du mod på det, kan du herunder se den officielle trailer, der byder på skræmmende godt skuespil i form af den klovn, vi alle frygter mest…

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Glutenfrit pasta-fad med kylling og hytteost