5 kager til efterårsferien

Bliv lykkelig for 32 kr – køb en Daim tærte!

Du kan faktisk blive ret lykkelig for den nette sum af 32 kr. I hvert fald for et par minutter og forudsat at du kan lide Daim, men hvem kan ikke det? Netto har lige nu en virkelig skøn dessert på tilbud, som har en intern historie mellem min veninde og jeg.

Vi mødte hinanden i New York sidste sommer, hvor vi begge boede som danskere i storbyen. Det blev et venskab, hvor vi sås ofte i det store æble, og selvom vi var omgivet af alverdens sukkerfyldte, amerikanske lækkerier, så var der én ting, vi savnede: Daim tærte! Vi huskede den søde creme, den sprøde bund og de knasende daimstykker, mens vi sad og sippede Starbucksdrinks.

Efter et lille års tid vendte vi som bekendt begge hjem til Danmark, hvor jeg bor i København, og hun bor i Esbjerg, så vi ses kun, når DSB kan transportere den ene hen til den anden. De gange vi har set hinanden, har vi glemt alt om vores sagnomspundne Daimtærte, men i går tog hun sgu fusen på mig, da hun cyklede ned til den lokale Netto og bankede på mig… Yes, en Daimtærte!

Det er et par år siden, jeg sidste har sat tænderne i sådan en fætter, og det bragte kun gode minder frem. For dælan hvor smager sådan en Daimtærte godt! En dessert behøver ikke altid være hjemmelavet eller super fancy. Nogle gange må man gerne hoppe i Netto og tage det første og bedste – hvis det er en Daimtærte.

Og sådan gik der et helt blogindlæg, der ikke handler om andet end gode veninder, gode minder og god kage.

daim

Læs også ‘5 kager til efterårsferien‘ eller ‘Svampet mint brownie’

bloglovin_annawarrington
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

5 kager til efterårsferien