Jeg får sødemidler hver dag - er jeg sund?

Jeg lever pt af suppe, is og grød

Jeg er ikke startet på en eller anden fjollet kur, men pt består min kost af is, grød og suppe, hvor jeg forsøger at snige ekstra kalorier ind, uden at det gør selve retten mere fyldig – for jeg har nemlig svært ved at åbne min mund.

Jeg er den heldige indehaver af en ond omgang tandpine, hvor der er gået betændelse i hele min ene kæbe, hvilket er forårsaget af en yderst genstridig visdomstand. Fedt. Jeg var igennem samme omgang for et par år siden, og jeg havde sgu lykkelig glemt, hvor begrænset man bliver af den slags. Det gør jo skide ondt!? Nu er jeg sat på en skrap antibiotikakur og ekstra smertestillende, samt rigeligt med hvile, så forhåbentlig lysner det indenfor et par dage, men jeg slipper ikke forbi et besøg ved kæbekirurgen senere…

Så… Der er ikke de store tanker fra mit lille hjørne af internettet i disse dage – andet end godt gammeldags brok, men det er måske også meget hyggeligt at læse? Hvorom alting er får jeg nu nogle dage med ufrivillig ro, hvor jeg har måtte aflyse nogle aftaler, men så kan jeg få skrevet lidt på nogle andre projekter og få set nogle film.

Som en lille servicemeddelse til andre derude, der måske også lider af tandpine (eller bare er glad for hvile og blød mad), har jeg herunder samlet nogle links til gamle blogindlæg, hvor der er tips til at gøre havregrøden mere spændende, din smoothie liiige dét mere lækker og gode tips til de bedste serier på Netflix.

is

Links til blød mad (og gode tv-serier)

Den bedste tv-serie online

Opskrift på pina colada smoothie

Acai bowl til morgenmad

Morgengrød med bær og peanutbutter

Banan muffins med chokoladecreme

Nice cream med rosiner og kanel

Glutenfri gulerods pandekager

Æggemuffins med avocado og timian

Frozen mango trifli med knas (lav uden knas til tandpinen)

Salted caramel is

Sund chokolademouse

Overnight oats med hindbær og vanilje

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

  • Ditte

    God bedring! Tandpine er sådan en ond smerte 🙁
    Og tak for tips til blød mad. Er lige gået igennem en større kæbeoperation, så jeg skal leve af blød tyggefri mad i 6 uger, så inspiration til mad er tiltrængt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Jeg får sødemidler hver dag - er jeg sund?