'Jeg har lært, hvor mine grænse går' Interview med Christina Holm Svarer

Lifehack – stryg uden strygejern!

Du har brug for en pæn kjole eller skjorte, men har ikke noget strygejern ved hånden. Det er ikke kun mega irriterende, det er også potentielt super stressende – især hvis du ikke har andre alternativer til dit outfit.

Heldigvis har det store internet altid gode råd ved hånden! Jeg stod nemlig i præcis den situation, hvor jeg faktisk ikke kunne finde mit strygejern, men snart skulle ud af døren og ville have en bestemt kjole på. Disse tips hjælper givetvis ikke på alle typer stof, men de var min redning, så nu deler jeg. Og det er jo et forsøg værd, hvis du står og sveder over en skjorte, der bare er for krøllet til at være sig selv bekendt.

Du tager simpelthen din skjorte/kjole/nederdel og gør let fugtig med en ren, våd klud eller med en forstøver (sådan en sprøjte vand ud ting, som man typisk har rengøringsmidler i). Læg dit tøjstykke fladt ned og stræk lidt i det, mens du forsigtigt gør det vådt. Det skal ikke være super vådt, men sådan let fugtigt.

Herefter kan du enten lade det lufttørre, hvis du har god tid, mens du strækker lidt i stoffet, så de fleste rynker glattes ud, eller du kan finde din hårtørrer frem. Jeg brugte min hårtørrer, og det virkede super fint. Jeg tog den på høj varme, men lav intensitet, mens jeg forsigtigt tørrede kjolen og sørgede for løbende at glatte stoffet, mens jeg holdt i enderne af kjolen. Og ved du hvad? Det virkede sgu! Det blev ikke ligeså glat og smukt, som hvis jeg havde brugt et strygejern, men det blev godt nok til, at jeg glad kunne smutte ud af døren. Så… Det var så lidt!

22291895_10214289935783627_930104705_n

Læs også ‘Lifehack – din pudder er i stykker’

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

'Jeg har lært, hvor mine grænse går' Interview med Christina Holm Svarer