Idéer til hurtig frokost

Babyshower brunch

Et babyshower behøver ikke være det helt store (amerikanske) show med lege, vild pynt og store gaver – med mindre man har lyst til den slags naturligvis. Det kan også være en hyggelig måde at vise en kommende forældre, at du sætter pris på dem og gerne vil glæde dem, før deres liv bliver forandret med en lille ny.

I min flok af gymnasieveninder er der blandt andet en lille pige på vej, så vi havde i morges arrangeret en surprise brunch i dagens anledning ved at overraske den kommende mor med flag, balloner, et stort brunch bord med lækkerier og en kæmpe old school kagekone med slik, glasur og det hele. Der var bogstavelig talt ikke et øje tørt, og vi havde den bedste formiddag!

Husk at traditioner kan være hyggelige, men at de altid er, hvad man selv gør dem til. Så brug en anledning til at glæde andre, men gør det på den måde, hvor det giver mening for den person, du prøver at glæde. Alt andet er (i min bog) ganske fjollet. Så har du lyst til at holde et stort babyshower, så fyr den af. Eller måske har du mere lyst til at tage den kommende mor med ud at spise, i spa eller bare spise jer igennem en hel kageafdeling sammen med hendes bedste veninder. Der er frit slag, bare du husker at give et kram og sige tillykke.

23226932_10214509339668587_1049761957_n

23315988_10214509339628586_1313312380_n

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Idéer til hurtig frokost