Politik handler også om dig!

Jeg er lidt stille online

Jeg er stille online for tiden, for mine dage flyver mere eller mindre afsted, og det er ikke altid alting, der er på sin plads at berette om på nettet. Sådan har jeg altid haft det i henhold til mit lille online-univers, hvor det både gælder positive og negative ting fra det såkaldte ‘virkelige’ liv, så er det bare kun et lille bitte udsnit, der ender som en firkant på Instagram eller som ord/billeder her på bloggen. Og sådan er det nok for os allesammen, der bevæger os online? Det er ikke altid, at det største smil ender på nettet eller at de største omgange vrede eller sårede følelser bliver beskrives, hvilket jeg ærlig talt synes er rigtig godt. Det er super hyggeligt at dele sit liv på nettet, men uanset hvor lidt/meget man har lyst til at dele, så er det meget sundt at slukke sin computer nogle gange.

For mit eget vedkommende skyldes stilheden i denne omgang dog noget så banalt som travlhed i det virkelige liv. Bloggen har altid været mit frirum, hvor jeg nyder at skrive, og det har været mit studiejob under min (lange, host host) studietid. Men bloggen har for mig aldrig været et professionelt rum, hvor jeg har følt mig tvunget til at skrive, for ellers ville jeg ikke blive valgt til den næste sponserede kampagne, miste følgere eller andet. Jeg har ikke ambitioner om at blive selvstændig blogger, at få flest læsere eller noget i den dur (men respekt til dem, der knokler for det) og det gør ikke noget, hvis der nogle gange er folk, der vælger ikke at læse med mere. Det er kun skønt, at der er mange, der har lyst til at læse med, men bloggen følger mit liv, mine interesser og mit skema ude i den fysiske verden, så den vil altid være en reflektion af, hvad der optager mig – for det har jeg det bedst med at skrive om.

Jeg har nogle indlæg i min kladdemappe, som jeg glæder mig til at skrive. Jeg vil blandt andet skrive lidt mere om det her med besættelsen af vægttab på sociale medier, om kommunalvalg (Nej, jeg er ikke færdig med dét endnu) og om hvorfor, vi er så stor en generation, der bare gerne vil frem i verden, men ikke er særlig gode til at stoppe op og bare være i nuet.

Så jeg håber, du har lyst til at læse med videre, selvom det ikke er hver dag, der kommer et nyt indlæg herinde. Nogle uger er det hver dag, og andre gange er det et par indlæg om ugen.

texmex

Og ja, her er et billede af texmex aftensmad som pausebillede. Det var egentlig ret fin og hurtig mad, og det smagte dejligt. En god hverdagsaftensmad i selskab med en veninde, hvor vi hjalp hinanden med noget arbejde og gerne bare ville have mad på 10 min.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Politik handler også om dig!