Sammenlign ikke din backstage med andres frontstage

Jeg tager en lille ferie

Der sker en del for tiden på arbejdsfronten, så de næste dage tager jeg en ferie fra hverdagen, de sociale medier og alt hvad der nu ellers kan tages ferie fra. Jeg vil fortsat opdatere min Instagram og har også min elskede computer under armen, så der kan sagtens sendes en lille mail, skrives lidt eller opdateres et enkelt indlæg ind i mellem, men ellers skal jeg sidde på café, gå nogle ture og suge nye oplevelser til mig.

Jeg håber, du nyder din november måned og er klar til at gå ind i juletiden uden stress og jag. Der kan hurtigt opbygges en masse forventinger og krav til indkøb af gaver, skemaer med venner og familie, samt alt det planlagte hygge, der nu skal klares. Hvis du kan, håber jeg, at du også kan tage en miniferie, et åndehul eller bare en times tid med en kop kaffe for dig selv. Det er nemlig tiltrængt nogle gange.

kage3

Læs også ‘Hjemmelavede Sarah Bernhardt kager‘ eller ‘Tag dig tid til en ostemad’

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sammenlign ikke din backstage med andres frontstage