Alle mine opskrifter til jul

Jeg er startet i fuldtidsjob!

Efter 7 år (!) som studerende, ser min hverdag nu ganske anderledes ud. Jeg er nemlig startet i fuldtidsjob! Tiden efter at have afleveret speciale var lidt speciel, fordi det føltes som en form for limbo, hvor jeg hele tiden gik og tænkte på, om jeg mon nogensinde fik et arbejde.

Det tog tre måneder med frustrationer, ansøgninger, samtaler og en masse overvejelser, men jeg endte med at vælge et arbejde, som jeg tror, bliver rigtig godt for mig. Jeg har pt kun været der i lidt over en uges tid, men det tegner allerede godt. Jeg er glad for stedet, kollegaerne og mine kommende arbejdsopgaver, som kan give mig noget mere erfaring her efter de mange år med næsen i bøgerne.

De specifikke detaljer om, hvor jeg er ansat, vil jeg holde for mig selv. Men jeg vil gerne fortælle, at jeg er blevet ansat ved Københavns Universitet, hvor jeg skal arbejde med forskningsevaluering fra forskellige institutter og workshops i god videnskabelig praksis. Det stemmer rigtig godt overens med, at jeg selv har en drøm (mål?) om at komme ind i forskningsverden på et tidspunkt, hvis det hele flasker sig.

arbejde

Læs også ‘Jeg har afleveret speciale’ eller ‘Ting du ikke skal sige til en jobsøgende

bloglovin_annawarrington
   

5 kommentarer

 • Johanne

  Stort tillykke med jobbet, Anna! Jeg husker selv, at de to måneder på dagpenge efter endt studie sidste år føltes som en evighed, selvom det lyder som noget pjat for udenforstående. Held og lykke med dine karriereplaner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Johanne 🙂 Det føltes nemlig som for evigt, når man går og leder efter job, selvom alle andre har gode råd om tålmodighed, så er det svært at se selv, mens man er i det 🙂 Tak for alle dine gode tanker og hav en dejlig uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke og hvor lyder det spændende:-)
  Nyd det og find pladsen til udvikling og forskning:-)
  Glædelig juletid også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Anna! Mit spørgsmål er ikke super relevant for dette indlæg, men jeg ville høre hvad du helt konkret skrev bachelor om? Jeg læser også statskundskab på KU. Det virker til at vi deler samme interesse for sikkerhedspolitik og kunne godt bruge lidt inspiration til mit bachelorprojekt som jeg starter på lige om lidt. Godt nytår! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Line 🙂 Jeg skrev bacheloropgave om udviklingen i den officielle diskurs om lukningen af Guantanamo ud fra Barack Obamas to præsidentperioder. Held og lykke med dit BA projekt og rigtig godt nytår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Alle mine opskrifter til jul