Bla bla balance

Vind et halvt års forbrug af omega-3 fedstyrer

Sponseret konkurrence/Jeg har fået mulighed for at udlodde en præmie, der er ret så rar her i vinterkulden, synes jeg selv. Jeg er selv typen, der læser lidt om vitaminer, mineraler osv hist og her, og så køber jeg pligtskyldigt nogle forskellige slags, som jeg så husker at tage i nogle uger for derefter at glemme alt om det igen. Og jeg har lidt på fornemmelsen, at jeg ikke er den eneste her?

Så måske kan en lille konkurrence sparket forbruget af, i dette tilfælde, fiskeolie i gang. Jeg vil i hvert fald gøre mit til, at de bliver en del af min morgenrutine vinteren over. De fleste af os kender udemærket fiskeolie, men 3 ud af 4 af ikke hørt om krillolie. Og det er en skam, hvis man spørger dem, der står bag produkter med disse gode sager i. Krill-olie er nemlig en effektiv kilde til de omega-3-fedtsyrer, som skulle være gode at give kroppen et tilskud af i ny og næ (afhængig af hvad du ellers spiser, selvfølgelig).

Disse krill-olie piller er vandopløselige, er nemme at optage og smager ikke af fisk – jeg har tjekket. Altså, jeg har naturligvis ikke personligt tjekket deres vandopløselighed eller optagelighed, men jeg kan sige med sikkerhed, at de ikke smager af fisk, hvis man skulle have den bekymring angående omega-3 tilskud.

Hvis du har lyst til at give din egen hverdag et lille spark bagi, når det kommer til de her fedtsyrer, kan du hoppe ind på min Instagram (annawarringtondk), hvor du kan vinde et halvt års forbrug af krill-olie piller fra Daily Care.

Det eneste du skal gøre er, at finde nedenstående billede og skrive en kommentar.  Du behøver altså hverken tagge 100 veninder, følge alt muligt eller give mig din førstefødte, så det skulle gerne være til at gå til. Jeg finder en vinder torsdag kl 19, og personen kontaktes direkte over Instagram.

25276659_10214821100342409_1629666250_n

Præmien til konkurrencen er sponseret af Daily Care.

Læs mere om omega-3 fedtsyrer HER, HER eller HER.

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

  • Christina

    Mums lækkerier😋

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Uha det tror jeg alle kunne bruge! Det ville være rigtig dejligt også selvom både laks og avocado er populært herhjemme 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Bla bla balance