Blondies med hvid chokolade og hindbær

Derfor lukker jeg bloggen

Det er ikke et clickbait indlæg, hvor jeg nu fortæller en masse om, at bloggen ikke lukker alligevel, for det gør den. Jeg var valgt at lukke mit lille onlineunivers efter 3,5 gode år, der har budt på en masse fantastiske oplevelser, bekendtskaber og kontakter. Bloggen har været et kreativt frirum for alt ligefra opskrifter til tanker om sundhed, politik, studieliv, sociale medier og karriere. Jeg er meget taknemmelig for, at der er mange, der har haft lyst til at læse med. Derfor vil jeg gerne sige tak (og farvel/på gensyn).

Jeg vil ikke bruge tid som undskyldning/forklaring, for vi har som bekendt alle de samme 24 i døgnet, som vi så forvalter efter bedste evne hver dag. Næh, det handler jo i virkeligheden om prioritering. Og om passion. For mig er det nemlig vigtigt, at jeg brænder for de ting, jeg laver. Jeg tror nemlig, at den slags skinner igennem. Der er naturligvis altid grå dage, hvor det bare handler om at få noget færdigt, men den grundlæggende følelse af passion skal helst drive værket for at produktet bliver godt, er min erfaring.

Derfor vil jeg ikke spise folk der klikker herind af med halv-gennemarbejdede tekster, som er udgivet mere af pligt end af lyst. Jeg har det seneste år skulle flytte fra New York tilbage til København, er blevet færdiguddannet og har fået mit første fuldtidsarbejde. De her forandringer har (naturligt nok) medført nogle tanker om tid, energi og prioritering, hvor det online har fyldt mindre og mindre. Jeg kan mærke, jeg har mindre lyst til at dele, har færre idéer til indlæg og har mere lyst til at skrive i andre kontekster.

Bloggen vil være tilgængelig online de næste måneder (noget med annonceaftaler), og jeg vil muligvis pippe ind med et indlæg eller to, hvis jeg får lyst. Min instagram (annawarringtondk) lever også stadig – på 100% lystbasis til at dele billeder, hvor du kan følge med, hvis du har lyst. Hvis ikke, vil jeg gerne sige tusind tak for nu.

blog

bloglovin_annawarrington
   

12 kommentarer

 • Tillykke med din beslutning! Den er ikke nem. Men du har ret, det skal føles helt, helt rigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! Nej, den er bestemt ikke nem, og beslutningen har rumsteret i mit hoved i lang tid nu, men det føles mere rigtigt at stoppe, mens legen er god, end at fortsætte uden at mavefornemmelsen helt er der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Rigtig godt nytår!
  En stor beslutning, men med din uddannelse og nye job forstår jeg dig godt.
  Tak for mange dejlige indlæg og god inspiration:-)
  Held og lykke i livet frem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Tina 🙂 Jeg sætter rigtig stor pris på, at du har nydt at læse med. Og tak for dine gode tanker. Jeg ønsker også dig en dejlig søndag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Lyder som en god beslutning!
  Er bare så nysgerrig – føler du at du er kommet hjem nu og er landet? Apropos dit gamle indlæg om at rejse hjem fra NY? Hardy fundet roen i at være tilbage i Kbh eller…? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Bettina 🙂 For at være ærlig, så har det været et rigtig svært år. Der har været meget positive ting og nogle negative, men sådan er livet jo i forhold til, at det går op og ned, og nogle ting tager tid at lande i rent mentalt. Men det er bestemt også en lærerig proces, som jeg ikke ville være foruden. Nu er jeg relativt landet i forhold til at have færdiggjort min uddannelse og startet job, men i mine weekender og ferier rejser jeg stadig meget, og jeg holder kontakten med venner, veninder og faglige relationer i flere lande, hvilket jeg sætter stor pris på 🙂 Tak fordi du har læst med og tak for dit spørgsmål 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Tak for denne gang! Det har været en fornøjelse at følge med 🙂
  Mvh
  Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil bare sige farvel og tak for en fin blog, som jeg kigget ind forbi engang imellem. 😊
  Alting har sin tid, og jeg forstår udemærket, at du skal videre med andre spændende ting! 🌷
  Hav det rigtig godt – og ja, godt nytår!
  Kh. Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette og rigtig godt nytår 🙂 Nogle gange får livet os i forskellige retninger, og jeg kan nemlig mærke, at blogging ikke er det rette længere. Men jeg er virkelig glad for, at du har været glad for at læse med 🙂 Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Tak for denne gang, og ikke mindst dit perspektiv på verden. For ca. 2 år siden hjalp du mig med en ansøgning til Statskundskab studiet – jeg kom ind, jeg elsker faget, OG jeg har netop landet min første praktikstilling på Borgen. Tak 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Victoria. Det sætter jeg virkelig stor pris på at høre! Hvor er det bare sejt med din praktikplads – kæmpe tillykke! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Blondies med hvid chokolade og hindbær